Pescuit off-road

Week-endul asta dupa foooooarte stresantul baraj de mentinere in prima liga sustinut la RMFI am plecat linistit la Dunare pentru doua zile departe de fum, zgomot, pitzipoance si alte categorii de indivizi crescuti in jungla orasului. Alaturi de parinti, frate si cativa prieteni de familie am echipat cele doua X5-uri de Mioveni detinute in proprietate corespunzator cu bere, mici, frigidere, scule de pescuit, cort, mese. Am agatat si rilota si am plecat la drum. Destinatia Rasova. Pam Pam. Si am ajuns noi cu chiu cu vai pe malul baltii dupa ce a trebuit sa sapam sa reparam drumul de acces (normal pe mine m-au gasit mai voinic), am instalat echipamentul pe Sile (adica tata) l-am bagat la gratar, multihunterii (Adi si Marian pescarii de serviciu) erau deja pe balta asa ca pestele pentru minunata ciorba de peste cu apa originala din Dunare era asigurat. Ne-am pus noi pe activitati gen montat cort, rilota, baut bere si altele. Intre timp cartofii si puiul se faceau linistit. A venit si timpul mesei si apoi m-am tolanit eu la umbra langa masina pe iarba sa dorm un pic. De unde atata ca a inceput ploaia. Si sari repede amice in rulota cu gandul ca foarte sincer: Am pus-o. A durat vreo juma de ora ploaia noastra asa ca apoi cu mai mult chef am asteptat prepararea ciorbei. Am mers la balta si am adus apa, am pregatit zarzavaturile iar reteta sincer nu o stiu dar rezultatul a fost bestial. Zeii ar fi renuntat la ambrozie pentru o portie de ciorba din aia. Seara s-a lasat usor si tantarii si-au facut aparitia. Luna statea tolanita pe un nor.  Pe la vreo 1 am adormit. La 4 cica trebuia sa pescuim. De unde atata m-am trezit la 10 am mancat ceva mici si apoi iar somn.

Plecarea a fost de-a dreptul foarte tare. A trebuit sa impingem masinile la fiecare balta. Ramas mai in urma a trebuit sa ma intorc dupa cealalta masina in alergare sustinuta. Stiam eu ca trebuie sa ma las de alergat dar parca unele chestii ma impiedica.

Ce incerc inca sa deprind din aventura asta: ce-i face la ciorba aia de iese asa de buna? cum se face ca toata lumea le stie pe toate? De ce atunci cand totul e mai distractiv se isterizeaza poporul? Cat timp va mai trebui sa treaca pentru a-i face pe toti sa inteleaga ca padurea nu e groapa de gunoi?

Numa’ bine

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s