Semnificatia numelui

De ce m-am gandit sa scriu blogul asta ? … Dupa cum bine stiti duminica Rapid a batut( ca trebuie sa scriu si despre ei), dar nu cu asta am ramas dupa meci chiar daca a fost o victorie cu 4-0. Mi-a ramas in minte gestul unui om si anume Costin Lazar, care la scorul de 2-0 pentru noi a avut taria sa refuze un penalty acordat eronat de arbitru(http://www.youtube.com/watch?v=rTRURAWzU6g). Dupa acest gest multe articole s-au scris dar doua afirmatii mi-au ramas in minte si anume: 1. Radu Banciu: Tot ce ne ramane dupa acest gest este stupizenie arbitrului care l-a crezut pe Lazar. Daca Lazar a jucat la pariuri; si 2. Teo Craciunescu: Eram convins ca este penalty de aceea am si acordat fara dubii. M-a surprins gestul lui Lazar, nu mi s-a mai intamplat asa ceva in intreaga cariera. Costin Lazar este un gentleman. Apreciez fair play-ul de care au dat dovada jucatorii celor doua echipe. Si totusi ce treaba au toate astea cu titlul? Dap citind si recitind articole pe tema am ajuns la articolul de pe blogul lui Happyfish unde era postat un articol cu titlul: Va fi Lazare va fi . Aici spre final am descoperit urmatorul citat: In existenta noastra suntem determinati de semnificatia propriului nostru numeRene Major.

Si uite asa m-am gandit sa caut semnificatiaa propriului meu nume si iata ce am gasit:

ADRIAN
Adrian este un nume latin si isi are originea in Hadrianus, insemnand de la Hadria, acesta din urma fiind numele unei localitati din Imperiul Roman.

Prenumele Adrian predispune la capacitatea de a intelege oamenii cu care vine in contact si a da egala atentie unor puncte de vedere diferite, chiar opuse. Pentru ca ii displace sa asiste la conflicte sau la suferinta cuiva, are tendinta de a le aplana, doar de dragul armoniei. Totusi, acest talent de pacificator ii poate provoca lui insusi suferinta , caci, pe de o parte, se baga in chestiuni care nu il privesc, iar pe de alta parte adesea beligerantii il fac pe el vinovat de starea de tensiune. Caracter prietenos si amabil, poate imbratisa profesii in care talentul sau de a media sa fie pus in valoare.
Prenumele Adrian predispune la afectiuni care privesc sistemul circulator si pe cel endocrin.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s