„Fara panica” versus „Dau terror”

Fara panica” un concept relativ nou in limbajul argotic a fost dezvoltat in urma cu doi ani de un grup de tineri malagambisti intr-un compartiment de tren in drumul lor de la Arad la Bucuresti. Sintagma „fara panica” a intrat foarte usor in limbajul grupului chiar din momentul crearii si desemna adesea ideea ca alcoolul e pe terminate. „Panica” creata in randul initiatorilor de ideea ca berile lor sunt pe consumate si nimeni nu le va reumple a fost foarte usor exterminata prin crearea noului concept. Cu variantele sale „Sa nu fie panica” si „nu irositi berea” conceptul a luat amploare fiind cultivat de initiatori in toate paturile societatii.

Dau terror” este un concept nou si total opus lui „fara panica”. Are la baza ideea de control a indivizilor prin intimidare. Spus cu voce tare si pe nas „dau terror” are o conotatie negativa inspirand celui care primeste cuvintele o frica necontrolabila. Initiat si dezvoltat anul acesta „dau terror” a fost un concept usor asimilat. Insusi creatorul sau a tinut sa puncteze faptul ca e o teroare originara. In vederea descoperirii conceptului, creatorul a fost nevoit sa faca o revenire la originile terorii propriu zise pentru a da semnificatie acestuia.

Asadar cele doua concepte in conditii de consum excesiv de alcool tind sa se imbine si va puteti trezi ca un adept al conceptului „fara panica” trece la brutalul „dau terror” in conditiile in care vede ca berea i se termina iar inlocuitoare nu prea mai sunt.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s