CSM Medgidia – HC Dobrudja

Astazi de la ora 11:00 in Sala Sporturilor, CSM Medgidia a sustinut ultimul meci de verificare, inaintea debutului noului sezon al Ligii Nationale de handbal, in compania echipei bulgare HC  Dobrudja Dobrich.  Cu o echipa schimbata radical fata de sezonul trecut din cauza problemelor financiare si o cu o echipa tehnica noua CSM a reusit sa se impuna cu scorul de 33-31. Pentru acest sezon Medgidia are ca obiectiv clar evitarea retrogradarii fapt ce pare realizabil dupa ce am vazut in meciul de astazi. As putea sa-i remarc pe Horia Marinescu, Alexandru Zaharia, Ionut Oselinsche si pe portarul Mihai Stere care au facut un joc foarte bun astazi.

Cu ocazia acestui meci a fost prezentat si lotul (intr-un fel pentru ca statia de amplificare a Salii Sporturilor nu a functionat) cu care Medgidia ataca noul sezon. Astfel pe langa jucatorii ramasi din vechea echipa Florin Cazan ( noul antrenor principal si jucator), Alexandru Zaharia, Alexandru Galan, Ionut Oselinsche, Evgheni Ursuleac, s-au alaturat in aceasta vara: Enis Murtaza ( revenit la echipa sub forma de imprumut de la HCM Constanta), Mihai Stere (imprumutat de la HCM),Mihai Iordache (de la CSM Oradea), Cristian Stoian (de la CSS Medgidia) – portari; Horia Marinescu, Dorian Sava, George Chiran şi George Paraschiv (ambii de la CSS Călăraşi), Adnan Bulat şi Suliman Gener (ambii de la CSS Medgidia), Ştefan Grigoraş (de la CSS 1 Constanţa) şi Dorinel Smeria (de la CSS Steaua Bucureşti).

Astfel dupa acest joc CSM Medgidia va debuta pe teren propriu sambata in Liga Nationala intr-un joc impotriva echipei Poli Izometal Timisoara una dintre principalele contracandidate ale echipei in lupta pentru evitarea retrogradarii.

Ne vedem la sala!!!

De asemenea echipa de fotbal a orasului nostru a dispus pe teren propriu cu scorul de 2-0 de formatia Partizan Merei intr-un meci contand pentru etapa a 2-a, a Ligii a III-a la fotbal, ambele goluri fiind marcate de Radu Ferenti.

Reclame

3 gânduri despre „CSM Medgidia – HC Dobrudja

  1. Evelina Rustem spune:

    si eu trebuia sa vin la sala, vorbisem cu fetele…si am uitat, mi-am adus aminte de meci cand plecam seara spre Constanta.
    Imi amintesti in caz ca o sa uit iar, pentru duminica. Vreau musai sa vin la meciul cu Timisoara 🙂

  2. Evelina Rustem spune:

    poze ceva? 😀

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s