Temeri

Frica e un sentiment ciudat. De ce ciudat pana la urma ? Pentru ca o data invinsa reusesti sa faci lucruri extraordinare.

Ti-e frica de animale, pentru ca nu le intelegi. Ti-e frica de locuri inalte pentru ca nu constientizezi ca ele te duc mai aproape de soare. Ti-e frica poate de ce se va intampla daca vei pica un examen, vei pierde cheile de la casa sau vei uita usa deschisa. Ti-e frica poate de noptile in care fulgera, de asta nici macar timp sa-l privesti n-ai avut vreodata. Ti-e frica de locurile vechi pentru ca se pot prabusi. De asemenea inspira frica oamenii carora le permiti. De fapt nu le permiti, iti impui sa-ti fie frica de ei. E mai simplu decat sa-i intelegi si sa fii alaturi, cine stie poate si ei vor fi alaturi de tine mai mult decat crezi.

Chestia e ca am realizat e ca de multe ori ne e frica de faptul ca putem reusi. Adica chiar poti face ceva extraordinar, dar ti-e frica dintr-o data ca va iesi si renunti. E cea mai mare frica pe care am simtit-o vreodata. Intotdeauna mi-a fost teama de faptul ca pot mai mult, nimic altceva. Mi-a fost greu sa evoluez din toate punctele de vedere: in viata personala, in viata profesionala chiar si hobby-urile le-am inchis undeva intr-o cutie cu amintiri. Pentru ca pot mai mult si ma tem de asta.

Oare de ce?

Reclame

Un gând despre „Temeri

  1. Veverita spune:

    despre ce hobbyuri e vorba? deschide cutia ce mai astepti?…sau am impresia ca ai dat deja capacul la o parte 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s