Sportul in Cupa

Nu am mai adaugat nimic pe aici si prefer sa cred ca asteptati asta cu sufletul la gura. Ce Dumnezeu face Macca? Ei pai e destul de simplu ultima vreme am fost mai mult pe fuga  Bucuresti, Medgidia, Buzau, Medgidia, Bucuresti si tot asa. Intre fugile astea antrenamente si apoi la final de saptamana o gripa sexy a pus stapanire pe corpul meu supraincarcat si parca din ce in ce mai lipsit de suflet. Asa ca m-am gandit sa mai pun si aici un articol.

Care e rostul pozei alaturate. Pai e simplu: miercuri 14 octombrie cu incepere de la orele 13:00 o sa avem meci pe Stadionul Municipal din Medgidia, impotriva echipei locale culmea in Cupa Marii Negre. Meciul din cate am inteles o sa fie transmis si la tv inregistrat, deci cine prinde TV Neptun are sansa de a-l urmari de acasa.

Ce e asa special? Pai, desi stiam ca e al treilea stadion din tara am fost surprins sa aflu ca este primul intr-un top al capacitatii tribunelor,  cu 32700 locuri,  din moment ce Lia Manoliu nu mai exista.

Asa ca acum incerc sa scap de gripa asta si o sa ma pregatesc pentru ca o incepe o saptamana de foc la finalul careia voi avea un mesaj de transmis sortii. Explic eu care e treaba cu soarta 🙂

Reclame

2 gânduri despre „Sportul in Cupa

  1. Evelina Rustem spune:

    chiar ma intrebam ce face Macca :))

  2. ionadrian spune:

    n-am mai jucat pe 14 jucam acum pe 21. tot la tvneptun e meciu cel mai probabil inregistrat seara

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s