Jurnal de sesiune

Cald al dracu in camera, fumul il tai cu cutitul si toata atmosfera asta mijto te face sa scrii. Pana la urma nu e decat inca o sesiune cel mai probabil una din ultimele prin camin. S-au adunat asa multe si cateodata vrei nu vrei risti sa devii penibil dar asta e, inca un angajament: ei nu vor trece prin asta!!!

In fine trecem. Azi e prima zi din sesiunea de masterand asa ca go go go. Prima figura: Mediul legal al intreprinderilor in Uniunea Euroapeana! E un fel de istorie a Uniunii si o prezentare a dreptului primar si derivat. Diferentele dintre regulamente, directive, decizii si recomandari. O scurta prezentare a institutiilor si a organismelor decizionale si in final ceva legat de intreprinderi in context european. Pfff partea asta n-am mai citit-o pentru ca tine prea mult de legislatie, de articole si alineate asa ca nu ma simt in stare momentan s-o lecturez. Maine oricum am o singura misiune: 18 grile si nici o grija. De marti incepe pregatirea pentru joi si mai incepe si serviciul. Pentru joi am eu o socoteala asa ca stiu sigur ca va fi bine.

In fine: Directia 5 sau Holograf ?

Sesiunea asta nu mai bag ness si nu mai pierd noptile. Oooo Da! E 3 dimineata si scriu articole pe blog. Cum dracu sa nu pierd noptile? Motivul pentru care sunt treaz acum cu siguranta n-are treaba cu sesiunea si sper ca in sesiunea de vara sa nu-l mai invoc. Deja devin penibil.

Reclame

3 gânduri despre „Jurnal de sesiune

  1. Evelina Rustem spune:

    gata si eu cu sesiuneaaaa Vacaaantaaa 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s